Bolaget skall bedriva evenemangsproduktion, konferens- och kongressarrangemang, resebyråverksamhet med Europa som huvudmarknad, projektledning av marknadsföring, projektledning och konsultation inom hotell och restaurang samt därmed förenlig verksamhet.
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 206 | 597 | 685 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 201 | 20 | -106 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 201 | 19 | -106 |
Årets resultat (tkr) | 134 | 19 | -106 |
Summa tillgångar (tkr) | 719 | 580 | 645 |
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 206 | 597 | 685 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 201 | 20 | -106 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 201 | 19 | -106 |
Årets resultat (tkr) | 134 | 19 | -106 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | |||
Omsättningstillgångar (tkr) | 719 | 580 | 645 |
Tillgångar (tkr) | 719 | 580 | 645 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 456 | 322 | 303 |
Obeskattade reserver (tkr) | 41 | ||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 222 | 258 | 342 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 719 | 580 | 645 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 100 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 206 | 597 | 685 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 16.7% | 3.4% | -15.5% |
Soliditet | 67.5% | 55.5% | 47.0% |
Kassalikviditet | 323.9% | 224.8% | 188.6% |
Bolaget skall bedriva evenemangsproduktion, konferens- och kongressarrangemang, resebyråverksamhet med Europa som huvudmarknad, projektledning av marknadsföring, projektledning och konsultation inom hotell och restaurang samt därmed förenlig verksamhet.