Bolaget skall bedriva evenemangsproduktion, konferens- och kongressarrangemang, resebyråverksamhet med Europa som huvudmarknad, projektledning av marknadsföring, projektledning och konsultation inom hotell och restaurang samt därmed förenlig verksamhet.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 599 | 885 | 1 206 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -60 | 78 | 201 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -57 | 78 | 201 |
Årets resultat (tkr) | -17 | 58 | 134 |
Summa tillgångar (tkr) | 598 | 609 | 719 |
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 599 | 885 | 1 206 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -60 | 78 | 201 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -57 | 78 | 201 |
Årets resultat (tkr) | -17 | 58 | 134 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 25 | ||
Omsättningstillgångar (tkr) | 573 | 609 | 719 |
Tillgångar (tkr) | 598 | 609 | 719 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 397 | 414 | 456 |
Obeskattade reserver (tkr) | 41 | 41 | |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 201 | 154 | 222 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 598 | 609 | 719 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 50 | 100 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 599 | 885 | 1 206 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -10.0% | 8.8% | 16.7% |
Soliditet | 66.4% | 72.8% | 67.5% |
Kassalikviditet | 285.1% | 395.4% | 323.9% |
Bolaget skall bedriva evenemangsproduktion, konferens- och kongressarrangemang, resebyråverksamhet med Europa som huvudmarknad, projektledning av marknadsföring, projektledning och konsultation inom hotell och restaurang samt därmed förenlig verksamhet.